Cum alegi efectele speciale pentru o nunta ca in povesti?

     Nunta este un eveniment important in viata oricarui cuplu, de aceea dorim ca acest moment sa fie memorabil atat pentru protagonistii principali, mire si mireasa, cat si pentru invitati, care peste ani isi vor aminti de nunta voastra ca fiind speciala.
     Toate miresele isi doresc o nunta ca in povesti cu printese si feti frumosi, in care lucrurile inconjuratoare sa nu se supuna legilor fizicii, unde dragostea si emotia momentului sa fie atotputernice.
     De-a lungul anilor, tehnicienii au incercat sa creeze aceasta atmosfera de basm deosebita, prin prisma tehnicii de care dispuneau, reusind de cele mai multe ori pentru productii cinematografice sau teatrale cu buget si suport logistic substantial.
     Dar provocarea tehnica a fost intotdeauna de a face accesibila aceasta tehnologie publicului larg, care a hranit cu vise si dorinte dezvoltarea domeniului efectelor speciale pentru petreceri si evenimente ocazionale.
     Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii tale deasupra norisorilor, intr-o atmosfera de basm si sa gusti din paharul cu “potiunea magica a dragostei”.
     Acum toate acestea sunt posibile utilizand efectele speciale cu gheata carbonica, folosite cu ingeniozitate si combinate cu alte efecte speciale de lumini pentru a obtine o atmosfera deosebita. Acestea se pot utiliza in cadrul oricarui eveniment important din viata fiecaruia.

Dar ce este gheata carbonica?

     Gheata carbonica sau gheata uscata, cunoscuta in limba engleza sub numele Dry Ice, este obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon (CO2) la presiune atmosferica. Are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C.

     Gheata carbonica este 100% alimentara, non toxica.

     I se spune gheata uscata deoarece se transforma din starea solida direct in starea gazoasa (rezultind CO2 gaz) si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri, fapt pentru care gheata carbonica este folosita in domenii variate: aplicatii industriale de sablare, industria farmaceutica si spitale, laboratoare de cercetare, transporturi speciale, racirea alimentelor, efecte speciale si divertisment.
     Gheata carbonica poate fi gasita in forma de granule de diferite marimi, placi sau chiar blocuri.Gheata carbonica trebuie pastrata in cele mai bune conditii, asadar este indicat sa tii seama de cateva reguli simple.
     Dupa ce a fost produsa, gheata carbonica, trebuie tinuta la loc uscat, racoros si aerisit, dar nu in frigider pentru ca poate decupla termostatul.
     Nu atinge granulele de gheata fara sa porti manusi si tine minte, granulele nu pot fi inghitite! Acestea pot fi folosite doar dizolvate in lichide!
     Gheata carbonica este utilizata pentru obtinerea efectelor speciale (efectul de fum greu sau ceata) pe platourile de filmare, teatre si mai nou la petrecerile private sau nunti.

     Folosita in masini speciale, gheata carbonica genereaza un fum greu, deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste, creaza acea senzatie deosebita de dans pe nori.
     Fiind unul dintre cele mai importante momente ale serii, primul dans este urmarit de majoritatea invitatilor, filmat si fotografiat din toate unghiurile, o sa aveti placuta surpriza de a descoperi fotografii si cadre video rupte parca din cartile cu basme.
     Fumul produs cu gheata carbonica este mai greu decat aerul, deci nu se ridica, ramane jos aproximativ la nivelul gleznelor, nu pateaza si nu are miros.
     Gheata carbonica se poate folosi in paharele cu bautura pentru mire si mireasa sau pentru paharele oferite invitatilor la intratrea in local, transformand astfel bauturi comune in „potiuni magice” din care se scurge un fum alb (non toxic) care iese din pahare aproximativ 3-4 minute.
     Asadar, bauturile se pot consuma fara probleme dar foarte important sa nu inghititi bucatile de gheata carbonica.

     Se mai poate folosi gheata carbonica in aranjamentele florale sau pentru ornarea mesei pentru fructe sau tort cu mici vulcani efervescenti din care se scurge fum greu.
     Efectele speciale cu gheata carbonica vor fi cu siguranta o atractie pentru toti invitatii!
     Pentru rezultate cu adevarat spectaculoase va recomandam sa apelati la serviciile de specialitate ale firmelor care asigura si efecte speciale cu gheata carbonica, acestia vor sti sa puna in evidenta particularitatile arhitecturale ale locului unde se desfasoara evenimentul, folosind alaturi de efectele cu gheata carbonica si alte tipuri de efecte speciale precum lumini ambientale sau efecte pirotehnice, asigurandu-va rezultate deosebite.
     De asemenea, acestia dispun de tehnologia si cunostintele necesare pentru producerea efectelor speciale cu gheata carbonica, echipamente profesionale si materiale in cantitati suficiente pentru diferite locatii si tipuri de evenimente.

     Indrazneste sa visezi si sa iti doresti ceva mai deosebit, nu copia ci inoveaza. Indrazneste sa folosesti efectele speciale la nunta pentru a crea o atmosfera unica.
     Indiferent daca alegi efecte speciale cu gheata carbonica , bule de sapun, efecte pirotehnice (artificii), efecte de lumini pentru iluminat ambiental sau alte lumini personalizate, acestea vor da un plus de culoare si vor completa placut atmosfera festiva de nunta.

One thought on “Cum alegi efectele speciale pentru o nunta ca in povesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *