Sunt fascicule luminoase care pot fi personalizate in functie de dorintele tale. Se pot proiecta pe orice suprafata, numele sau initialele mirilor, mesaje de dragoste, bun venit, La multi ani sau de multumire etc.
     Fasciculul poate ramane fix sau se poate deplasa si roti prin sala. De asemenea i se poate schimba forma si culoarea astfel incat sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.


     Proiectia de lumini personalizate se poate face cu Gobo-uri personalizate sau cu ajutorul proiectiilor Laser.

     Gobo-ul este un dispozitiv din metal asemanator unei lentile care se confectioneaza la comanda dintr-o gama larga de modele, urmand a se instaleaza in interiorul echipamentelor care proiecteaza un fascicol luminos cu forma sau culoare aleasa. Putem personaliza aceste Gobo-uri putand astfel proiecta in orice locatie numele, logo-ul firmei, nume de produse sau numele evenimentului dvs.
     Avantajele Gobo-ului sunt ca fiind metalic este foarte rezistent putand fi refolosit daca este cazul penru logo de firma sau alte mesaje cu caracter general.
     Dezavantajul Gobo-ului vine din faptul ca modelul o data ales si confectionat nu poate fi schimbat in timpul evenimentului, se poate schimba doar pozitia culorea sau orientarea lui in sala.

     Ne avand vevoie de un suport de peoiectie aceste Gobo-uri personalizate is gasesc cu usurinta aplicare in orice sala de evenimente, datorita aparatelor performante de proiectie acestea vor fi focalizate permanent si vor fi foarte luminoase de aceea o sa fie o nota de unicitate in toate pozele pe care o sa le faca invitatii.

     Laserul Grafic este un dispozitiv de proiectie ce contine un set de fascicule laser care cu un program specific pot fi controlate pentru a realiza proiectii personalizate cu diferite mesaje si animatii care se pot schimba in timpul evenimentului.
     Mesajele putand fi animate astfel veti avea un mesaj in miscare care va atrage atentia tuturor participantilor la eveniment.
     Datorita asocierii laserului cu stiinta si tehnica avansata, proiectiile cu Laser dau acea nota de performanta si profesionalism oricarui logo de firma sau produs, fiind ales pentru evenimentele corporate si lansari de produse sau deschideri de firme.

     Lumina de urmarire este acel spot alb care urmareste subiectul principal intr-o anumita actiune indiferent ca este nunta sau spectacol, lumina de urmarire va pune in evidanta subiectul principal.
     Lumina de urmarire folosita la nunta creaza un cadreu deosebit, iar daca acesta poate fi pus in evidenta des fotograf si cameraman, rezultatele sunt intotdeauna spectaculoase.
     Punand impreuna efectele speciale cu gheata carbonica, iluminatul Ambiental, schela cu lumini si lumina de urmarire v-om crea acel cadru de basm la care fiecare mireasa viseaza pentru ziua cea mare a nuntii sale.