Muzica este elementul cheie al oricarui eveniment, dar mai ales al unei nunti. De aceea nu trebuie sa va grabiți atunci cand alegeti Formatia / Trupa care sa asigure ambianta muzicala.
     Propunerea noastra este Formatia Adela Santa, iar aceasta nu este doar o Formatie de nunta, Trupa Cover sau doar Muzica populara de nunta, ci in conceptul nostru se regases toate acestea!

❗❗❗ N O U ❗❗❗ Colaj de muzica usoara L I V E

Publicată de Adela Şanta pe Joi, 11 iunie 2020

     Scopul este sa oferim muzica de calitate / show / entertainment, inca de la inceputul evenimentului, pana la sfarsit! Datorita profesionalismului si experientei acumulate, stim exact care sunt pasii pentru ca evenimentul tau sa fie bine organizat si sa ramana cea mai frumoasa amintire atat pentru tine cat si pentru invitatii tai!
     Intr-o petrecere Romaneasca, nu pot lipsi momentele de folclor. Practic, atunci cand spunem folclor live / muzica de petrecere, ne referim la muzica traditionala specifica romaneasca. Scopul nostru este sa venim cu un concept nou insa totodata sa pastram traditia, astfel atat cei mai tineri cat si cei cu varste mai inaintate, o sa se simta in confortul lor cand ating ringul de dans.

     Repertoriul abordat este unul ales cu grija, piese foarte cunoscute ale celor mai mari interpreti de muzica populara/folclor din Romania, precum si alte melodii specifice zonelor unde se desfasoara evenimentul vostru.

     Componenta Formatiei este alcatuita din solisti si instrumentisti cu experienta si studii de specialitate.
     Formatia / Trupa este alcatuita din: solista vocal, instrumentisti (vioara, saxofon, orga electronica / armonie) si DJ licentiat.


Pachetul oferit de Formatia Adela Santa

     Formatie / Trupa LIVE care canta muzica populara, de petrecere, etno si usoara.

  • muzica pe zona, la mire si la mireasa acasa, cununie
  • DJ cu experienta pe toata durata evenimentului, repertoriu diversificat: usoara, straina romaneasca, ungureasca si hituri oldies ’80-’90
  • sonorizare mare, peste 200 persoane
  • sistem (T) lumini LED ring dans
  • transportul si montajul echipamentelor inainte cu 2 ore de inceperea evenimentului

Contact Formatia:

Tel: 0746093688

Tel: 0765063511

e-mail: santa_adela@yahoo.com