Iluminatul Ambiental ,sau iluminatul architectural, este arta picturii cu lumina, creaza un fundal cu adevarat magic pentru cele mai frumoase zile din viata voastra, impreuna ca si cuplu.
     Luminile aduc nunta sau evenimentul tau la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu primitor si elegant.

     Luminile ambientale, au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale locatiei in care se desfasoara evenimentul.

     Poti alege o paleta infinita de culori de la culorile puternice de impact precum Roz si Mov pana la culorile energice de Albastru si Verde sau dand eleganta cu tonurile de Alb si Galben. Oricare ar fi alegerea voastra noi o sa o punem in practica in cel mai spectaculos mod.

     Luminile ambientale pot schimba pentru o seara aspectul oricarui local indiferent ca este o sala de evenimente, cort pentru evenimente sau camin cultural. Totul poate sa capete culoarea dorita de tine in armonie cu celelalte ornamente si flori de la nunta.