Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii tale deasupra norisorilor, intr-o atmosfera de basm si sa gusti din paharul cu „potiunea magica a dragostei”.
     Acum toate acestea sunt posibile utilizand efectele speciale cu gheata carbonica, folosite cu ingeniozitate si combinate cu alte efecte speciale de lumini pentru a obtine o atmosfera deosebita.
     Acestea se pot utiliza in cadrul oricarui eveniment important din viata fiecaruia.

Dar ce este gheata carbonica?
     Gheata carbonica este dioxidului de carbon solid si are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C, este 100% alimentara, NON TOXIC.
     Se mai numeste gheata uscata fiindca nu se topeste ci sublimeaza, adica se transforma din starea solida direct in starea gazoasa (rezultind CO2 gaz) si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri, este utilizata in multe domenii industriale, laboratoare, iar mai nou la efecte speciale si divertisment.

     Folosita in masini speciale, gheata carbonica genereaza un fum greu care nu se ridica mai sus de brau, deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste, creaza acea senzatie deosebita de „dans pe nori”.

     Indrazniti sa adaugati nuntii voastre un plus de stil, un aer aparte, acel ceva special care sa transforme evenimentul intr-o ocazie unica, mereu reamintita cu drag de toti care au fost alaturi de voi.

     Gheata carbonica se poate folosi in paharele cu bautura pentru mire si mireasa sau pentru paharele oferite invitatilor la intratrea in local, transformand astfel bauturi comune in „potiuni magice” din care se scurge un fum alb (non toxic) care iese din pahare aproximativ 3-4 minute.

     Se mai poate folosi gheata carbonica in aranjamentele florale sau pentru ornarea mesei pentru fructe sau tort cu mici vulcani efervescenti din care se scurge fum greu.